Katalog produktów

Bielenda Modelująca Maska Algowo-Gipsowa 1000g

Ocena: Nie ma jeszcze oceny

SKU: Bielenda Modelująca Maska Algowo-Gipsowa 1000g
Cena49,00 zł

MODELUJĄCA MASKA ALGOWO-GIPSOWA 1000G

 

Przeznaczenie: 
Przeznaczona jest dla każdego rodzaju zwiotczałej skóry, w szczególności po ciąży lub diecie odchudzającej.

Przeciwwskazania:

- operacja biustu
- ciąża
- karmienie piersią.
- stwierdzone wszelkie nieprawidłowości (np. nowotwór)

Substancje aktywne: Alginat – bogaty w proteiny, mikro i makroelementy oraz witaminy, pobudza odnowę komórek i spowalnia procesy starzenia skóry


Działanie:

Poprawia jędrność i kształt piersi, polepsza cyrkulację limfy stymuluje metabolizm skóry wspomaga wchłanianie substancji aktywnych z preparatów aplikowanych pod maską

Sposób użycia:

 

Po wmasowaniu Serum PERFEKT BIUST, wykonać modelujący masaż piersi i dekoltu Kawiorowym Kremem. Zabezpieczyć brodawki płatkami kosmetycznymi. Nałożyć na biust Płaty ujędrniająco-modelujące lub wilgotną gazę sterylną (pod którą koniecznie należy zaaplikować warstwę Aksamitnego Kremu odżywczo-ujędrniającego PERFEKT BIUST). Porcję maski (17 miarek proszku) rozprowadzić ciepłą wodą (500 ml) do uzyskania jednolitej, gęstej masy. Nakładać warstwami od mostka do zewnątrz okręznymi ruchami. Po 20-25 min. zdjąć maskę w jednym kawałku. Po zabiegu nie wolno brać prysznica ani gorących zabiegów przez 6 godz.

Uwaga: Należy poinformować klientkę o zmianach temperatury zachodzących w czasie zabiegu: najpierw rozgrzanie, a następnie schłodzenie.
 

 

Pojemność: 1000G

Nikt jeszcze nie oceniał tego produktu.

Katalog produktów

Promocje

Facebook

 

Top

Produkty

Adres

HURTOWNA PERFECT SUPPORT  PRZENIESIONA NA UL. NAKIELSKA 3 !!!!

ul. Nakielska 3 

01-106 Warszawa

Kontakt

HURTOWNIA STACJONARNA PRZENIESIONA NA UL. NAKIELSKA 3

SKLEP INTERNETOWY

tel. 518 333 001

tel. 510 035 848

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.