Huangjisoo Red Fruits zaawansowana, naturalna i hipoalergiczna maska w płachcie o działaniu rozjaśniającym i rozświetlającym skórę. Z czerwonymi owocami, jabłkiem i przebogatą w witaminę C acerolą oraz wieloma innymi składnikami aktywnymi widocznie ożywia, rozjaśnia, rozświetla i rozpromienia skórę poszarzałą, zmęczoną, zestresowaną i z przebarwieniami. Błyskawicznie regeneruje i rewitalizuje cerę. Niezwykle wygodna do zastosowania - jest jak druga skóra! Pozwala się komfortowo zrelaksować i jednocześnie intensywnie zadbać o swoje piękno.
Maska huangjisoo z Czerwonymi Owocami jest idealna do cery poszarzałej, zmęczonej, z przebarwieniami, o nierównomiernym kolorycie i rozkładzie melaniny - pigmentu skóry, tworzącego czasem na skórze nieestetyczne plamki i przebarwienia. Zawiera całe bogactwo aktywnych składników naturalnych, w tym:
- Galactomytes Ferment Filtrate (GFF) - czyli filtrat sfermentowanego, specjalnego szczepu drożdży (Galactomytes), które, dzięki skoncentrowanej zawartości zestawu naturalnych składników odżywczych: witamin, soli mineralnych, białek i kwasów organicznych wykazują wyjątkowe działanie przeciwstarzeniowe, odbudowujące, nawilżające i poprawiające elastyczność i jędrność skóry - a także jej koloryt i napięcie. GFF to składnik niezwykle wartościowy i ze względu na swoje spektakularne działanie także niezwykle ceniony przez najbardziej prestiżowe marki zaawansowanych kosmetyków przeciwstarzeniowych w Korei i Japonii
- ekstrakt z czerwonych jabłek - o silnym działaniu antyoksydacyjnym, dostarcza skórze solidnej dawki witamin, soli mineralnych i aminokwasów, które szybko i widocznie poprawiają wygląd skóry oraz chronią ją przez szkodliwymi wolnymi rodnikami
- acerolę - owoc przebogaty w witaminę C, jest bardzo silnym antyoksydantem i wykazuje mocne działanie rozjaśniające i wybielające skórę
- ekstrakt z trzęsaka morszczynowatego (Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract) - rzadkiego grzyba o spektakularnych właściwościach nawilżających, zatrzymujących i utrzymujących wilgoć w skórze - na poziomie 120% wyższym niż kwas hialuronowy!